Articol publicat în Ziarul Lumina de Aurora Banciu.

La sărbătoarea Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel a avut loc Adunarea Generală anuală a Asociaţiei „Reuniunea Femeilor Ortodoxe“ din Întorsura Buzăului, în cadrul Episcopiei Covasnei şi Harghitei. Întâlnirea a avut loc la Casa de Cultură din oraşul Întorsura Buzăului, iar părintele Ciprian Popica, parohul din Întorsura Buzăului, care sprijină asociaţia şi este prezent la întâlnirile acesteia, a rostit o rugăciune de binecuvântare.

Preoteasa Maria Popica, preşedinta asociaţiei, a prezentat scopurile şi obiectivele reuniunii, comitetul de membri fondatori, situaţia prezentă a membrilor asociaţiei, bilanţul contabil pe anul 2013. Apoi, Rodica Stroie şi Iuliana Apafi au prezentat „Darea de seamă pentru anul 2013“ şi pentru 2014, până la data prezentă. Asociaţia are un număr de 239 de membri, dintre care în jur de 20% membri activi în toate acţiunile şi activităţile desfăşurate.

Dintre realizările anului 2013 se pot aminti: oferirea a trei burse de studii, câte 200 lei fiecare, parteneriatul cu Şcoala Gimnazială „Mihail Sadoveanu“ în proiectul „Reducerea abandonului şi absenteismului şcolar în şcolile ZEP“, ajutoare financiare pentru trei persoane cu probleme de sănătate şi parteneriatul cu Liceele „Mircea Eliade“ şi „Nicolae Bălcescu“ din oraş, în perioada sărbătorilor de iarnă, când s-au oferit daruri copiilor.

Citește tot articolul pe ziarullumina.ro


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top