ÎN DATA DE 29 IUNIE 2017 ARE LOC ADUNAREA GENERALĂ A ASOCIAȚIEI ”REUNIUNEA FEMEILOR ORTODOXE” DIN ÎNTORSURA BUZĂULUI, LA ORA 1200, DUPĂ SF. LITURGHIE, ÎN CATEDRALA ORTODOXĂ SF. TREIME DIN ÎNTORSURA BUZĂULUI

Cu ajutorul dumneavoastră şi în anul 2016 am reuşit:
Să acordăm patru burse lunare în valoare de 200 de lei fiecare, la trei studenţi și un elev la Seminarul Teologic din Brasov ( 7200 ron pe an).
Am organizat o Campanie Umanitară pentru domnul Neagovici Ginel-Cornel în vederea susținerii cheltuielilor pentru relizarea unei operații de transplant de rinichi în urma căreia am donat suma de 11.900 lei.
Am donat suma de 1.300 lei copiilor de la Casa Familială nr. 1 Întorsura Buzăului, pentru o excursie la Brașov și sărbătorirea a 7 ani de la înființarea Casei Familiale.
Am organizat o Campanie Umanitară pentru domnul Pruteanu Valentin, în vederea susținerii unui tratament costisitor, în urma căreia am donat suma de 6.175 lei.
Am dăruit 20 de pachete consistente la familii cu copii și bătrâni singuri cu ocazia Nașterii Domnului, în valoare de 1.210 lei.

ÎN ANUL 2017:
Am continuat acordarea celor patru burse lunare, în valoare de 200 lei fiecare, la trei studenți și un elev la Seminarul Teologic din Brașov.
Am sprijinit parțial lucrarea de pictare a Cabinetului de Religie de la Școala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” cu suma de 5.000 lei.
În data de 24 martie am dăruit suma de 500 lei fam. dl.Pruteanu Valentin (+).
Am ajutat un bărbat bolnav cu suma de 700 lei pentru susținerea tratamentului post infarct de arteră renală dreapta.
Am ajutat o femeie pensionară din Întorsura Buzăului cu suma de 250 lei pentru susținerea tratamentului lunar.
Am dăruit 20 de pachete consistente de Sfintele Paşti la familii cu copii şi bătrâni singuri, în valoare de 1.000 lei.
Am aplicat un proiect educațional care a fost aprobat de Consiliul Județean Covasna cu tema:”Solidaritate între generații și etnii” , și vom dărui 5000 lei pentru cărți de premiu, copiilor de la Școala Gimnazială M. Sadoveanu.

ÎN CONTINUARE NE PROPUNEM:
Să continuăm acordarea burselor de studii şi a ajutoarelor financiare.
Să continuăm organizarea de excursii în ţară pentru cei 12 copii de la Casa Familială nr.1 din Înt. Buzăului.

“Şi după cum trupul fără suflet este mort, tot aşa şi credinţa fără fapte este moartă.“ Iacob (2,26)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back To Top